BOOMVERZORGING

Het verzorgen van bomen is een lastige klus, zeker als het grote bomen betreft, want werken op grote hoogte vergt heel praktische en fysieke vaardigheden. Verder is inzicht in de biologische, mechanische en chemische processen van een boom nodig. B&G Hoveniers is gespecialiseerd in het snoeien en het verwijderen van bomen.

Om uw boom mooi te houden is het nodig om hem te snoeien. Als u dit in een vroeg stadium doet, kunnen later al te grote ingrepen voorkomen worden. Deze vorm van snoeien heet 'begeleidingssnoei'. Zeer belangrijk is de 'onderhoudsnoei', want hierbij worden de dode, zieke en zwakke takken verwijderd.

Aangezien u verantwoordelijk bent voor uw boom is deze vorm van snoeien een absolute must voor de grotere bomen dichtbij de erfgrens. Als uw boom hinder geeft met betrekking tot lichtinval kunnen wij de boom terug snoeien. Deze vorm van snoeien doen wij met respect voor de habitus (vorm) van de boom. Als de boom veel te groot is voor de plek waar hij staat, kunnen wij de boom kandalaberen. Hierbij worden alle takken teruggezet. Dit kan bijvoorbeeld bij een Treurwilg of een Plataan.


boomverzorging

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.